Our booking window is from Tuesday to Monday, with classes going live every Sunday evening at 5 pm.

Sun8.15 Mon8.16 Tue8.17 Wed8.18 Thu8.19 Fri8.20 Sat8.21
CYCLE 45 Kathryn A. 9:30 AM 45 min
TORCH 60: HOEDOWN THROWDOWN Colleen H. / Alyssa S. 9:30 AM 60 min
HEATED FLOW 60 Olivia M. 9:30 AM 60 min
CYCLE 45 Isaac H. 10:30 AM 45 min
TORCH 45: Full Body Caitlin A. 10:45 AM 45 min
HI DEF 45 Colleen H. 10:45 AM 45 min
CYCLE 45 Isaac H. 11:30 AM 45 min
TORCH 45: Full Body Caitlin A. 11:45 AM 45 min
 
CYCLE 45 Danny Z. 7:00 AM 45 min
TORCH 45: Arms & Abs Neomi L. 7:15 AM 45 min
HI DEF 45 Nia S. 7:15 AM 45 min
CYCLE 45 Becca R. 8:45 AM 45 min
TORCH 45: Arms & Abs Danny Z. 9:00 AM 45 min
3 x 3 Laken B. 9:00 AM 45 min
CYCLE 45 Danny Z. 12:00 PM 45 min
TORCH 45: Arms & Abs James T. 12:15 PM 45 min
3 x 3 Alyssa S. 12:15 PM 45 min
3 x 3 Alyssa S. 4:30 PM 45 min
TORCH 45: Arms & Abs Colleen H. 4:30 PM 45 min
CYCLE 45 Andrea W. 4:30 PM 45 min
CYCLE 45 Andrea W. 5:30 PM 45 min
TORCH 60: Arms & Abs Colleen H. 5:30 PM 60 min
HI DEF 60 Alyssa S. 5:30 PM 60 min
CYCLE 45 Dani H. 6:30 PM 45 min
TORCH 45: Arms & Abs Stu F. 6:45 PM 45 min
HEATED FLOW 45 Brooke F. 6:45 PM 45
 
HI DEF 60 Erica E. 6:00 AM 60 min
TORCH 60: Butt & Legs Jacqueline H. 6:00 AM 60 min
CYCLE 45 Bennett K. 6:00 AM 45 min
CYCLE 45 Bennett K. 7:00 AM 45 min
TORCH 45: Butt & Legs Jacqueline H. 7:15 AM 45 min
HEATED FLOW 45 Jim H. 7:15 AM 45
CYCLE 45 Andrea W. 8:45 AM 45 min
TORCH 45: Butt & Legs Matt J. 9:00 AM 45 min
3 x 3 Michael F. 9:00 AM 45 min
CYCLE 45 Becca R. 12:00 PM 45 min
TORCH 45: Butt & Legs Michael F. 12:15 PM 45 min
FLOW 45 Kayla N. 12:15 PM 45
HI DEF 45 Kim H. 4:30 PM 45 min
TORCH 45: Butt & Legs Caitlin A. 4:30 PM 45 min
CYCLE 45 Becca R. 4:30 PM 45 min
CYCLE 45 Danny Z. 5:30 PM 45 min
HEATED FLOW 60 Cristian P. 5:30 PM 60 min
TORCH 60: Butt & Legs Kim H. 5:30 PM 60 min
CYCLE 45 Danny Z. 6:30 PM 45 min
3 x 3 Laken B. 6:45 PM 45 min
TORCH 45: Butt & Legs Kim H. 6:45 PM 45 min
 
CYCLE 45 Dani H. 6:00 AM 45 min
HI DEF 60 Courtney A. 6:00 AM 60 min
TORCH 60: Arms & Abs Kim H. 6:00 AM 60 min
CYCLE 45 Neomi L. 7:00 AM 45 min
TORCH 45: Arms & Abs Kim H. 7:15 AM 45 min
3 x 3 Courtney A. 7:15 AM 45 min
CYCLE 45 Neomi L. 8:45 AM 45 min
TORCH 45: Arms & Abs Ashley M. 9:00 AM 45 min
HI DEF 45 Kim H. 9:00 AM 45 min
CYCLE 45 Danny Z. 12:00 PM 45 min
TORCH 45: Arms & Abs Neomi L. 12:15 PM 45 min
3 x 3 Olivia M. 12:15 PM 45 min
TORCH 45: Arms & Abs Caitlin A. 4:30 PM 45 min
USHER Jerry Y. 4:30 PM 45 min
HEATED FLOW 45 Olivia M. 4:30 PM 45
HI DEF 60 Tracee B. 5:30 PM 60 min
CYCLE 45 Amanda F. 5:30 PM 45 min
TORCH 60: Arms & Abs Maddie S. 5:30 PM 60 min
CYCLE 45 Isaac H. 6:30 PM 45 min
HEATED FLOW 45 Laken B. 6:45 PM 45
TORCH 45: Arms & Abs Maddie S. 6:45 PM 45 min
 
CYCLE 45 Bennett K. 6:00 AM 45 min
HI DEF 60 Sarah J. 6:00 AM 60 min
TORCH 60: Butt & Legs Caroline O. 6:00 AM 60 min
CYCLE 45 Bennett K. 7:00 AM 45 min
TORCH 45: Butt & Legs Neomi L. 7:15 AM 45 min
HEATED FLOW 45 Laken B. 7:15 AM 45
CYCLE 45 Robert P. 8:45 AM 45 min
TORCH 45: Butt & Legs Neomi L. 9:00 AM 45 min
3 x 3 Amanda B. 9:00 AM 45 min
CYCLE 45 Abigail J. 12:00 PM 45 min
FLOW 45 Olivia M. 12:15 PM 45
TORCH 45: Butt & Legs Danny Z. 12:15 PM 45 min
TORCH 45: Butt & Legs Ashley M. 4:30 PM 45 min
P!NK Jaxson B. 4:30 PM 45 min
HI DEF 45 Colleen H. 4:30 PM 45 min
TORCH 60: Butt & Legs Matt J. 5:30 PM 60 min
CYCLE 45 Sayre M. 5:30 PM 45 min
HEATED FLOW 60 Olivia M. 5:30 PM 60 min
CYCLE 45 Kathryn A. 6:30 PM 45 min
TORCH 45: Butt & Legs Matt J. 6:45 PM 45 min
3 x 3 Erica E. 6:45 PM 45 min
 
TORCH 60: Full Body Kat W. 6:00 AM 60 min
CYCLE 45 Neomi L. 6:00 AM 45 min
HI DEF 60 Amanda B. 6:00 AM 60 min
CYCLE 45 Neomi L. 7:00 AM 45 min
TORCH 45: Full Body Kat W. 7:15 AM 45 min
HEATED FLOW 45 Marissa S. 7:15 AM 45
CYCLE 45 Becca R. 8:45 AM 45 min
3 x 3 Danny Z. 9:00 AM 45 min
TORCH 45: Full Body Kat W. 9:00 AM 45 min
CYCLE 45 Abigail J. 12:00 PM 45 min
3 x 3 Amanda B. 12:15 PM 45 min
TORCH 45: Full Body Ashley M. 12:15 PM 45 min
CYCLE 45 Isaac H. 4:30 PM 45 min
TORCH 45: Full Body Danny Z. 4:30 PM 45 min
HI DEF 45 Alyssa S. 4:30 PM 45 min
TORCH 45: Full Body Danny Z. 5:30 PM 45 min
FLOW 60 Taylor M. 5:30 PM 60
CYCLE 45 Isaac H. 5:30 PM 45 min
 
CYCLE 45 Sayre M. 8:15 AM 45 min
TORCH 60: Full Body Danny Z. 8:30 AM 60 min
HI DEF 60 Tracee B. 8:30 AM 60 min
CYCLE 45 Mike W. 9:30 AM 45 min
HEATED FLOW 60 Amie J. 9:45 AM 60 min
TORCH 60: Full Body Danielle B. 9:45 AM 60 min
CYCLE 60 Danny Z. 10:30 AM 60 min
TORCH 45: Full Body Alyssa S. 11:00 AM 45 min
3 x 3 Danielle B. 11:00 AM 45 min
CYCLE 45 Becca R. 11:45 AM 45 min
FLOW 45 Taylor M. 12:00 PM 45
TORCH 45: Full Body TBA 12:00 PM 45 min