Date Event
Jan 25, 2020 1:00 PM JANET MANDELL x STUDIO THREE | CYCLE 45 with Dani details
Jan 26, 2020 1:30 PM Flow for Australia | FLOW with Dominika details
Feb 9, 2020 2:00 PM VISUALIZE + VISION IT OUT: Vision Board Party with Katy details

Our booking window is from Tuesday to Monday, with classes going live every Sunday evening at 5 pm.

Sun1.26 Mon1.27 Tue1.28 Wed1.29 Thu1.30 Fri1.31 Sat2.01
HI DEF 45 Erica E. 8:30 AM 45 min
CYCLE 45 Samantha J. 8:30 AM 45 min
TORCH: Full Body Emily G. 8:45 AM 60 min
HOT POWER FLOW Katy H. 9:30 AM 60 min
CYCLE 45 Andrew L. 9:30 AM 45 min
TORCH: Full Body Emily G. 10:00 AM 60 min
SIA VS DIPLO Samantha J. 10:30 AM 45 min
3 x 3 /// P STRETCH Dustin H. 10:45 AM 60
TORCH 45: Full Body Drew D. 11:15 AM 45 min
CYCLE 45 Amanda F. 11:30 AM 45 min
TORCH 45: Full Body Abby S. 12:15 PM 45 min
Power Yoga /// P Stretch Charlotte S. 12:15 PM 60
Rowing Fundamentals Workshop Dustin H. / Heather S. 1:15 PM 60 min
Flow for Australia | FLOW with Dominika Dominika H. 1:30 PM 60 min
 
TORCH: Arms & Abs Abby S. 5:45 AM 60 min
HI DEF Niki K. 5:45 AM 60 min
CYCLE 45 Sayre M. 6:00 AM 45 min
CYCLE 45 Niki K. 7:00 AM 45 min
TORCH 45: Arms & Abs Abby S. 7:00 AM 45 min
HI DEF 45 Liz D. 7:00 AM 45 min
HI DEF 45 Courtney A. 9:15 AM 45 min
CYCLE 45 Danny Z. 9:30 AM 45 min
TORCH 45: Arms & Abs Heather S. 10:00 AM 45 min
HOT POWER FLOW Rachel P. 10:15 AM 60 min
CYCLE 45 Samantha J. 12:00 PM 45 min
3 x 3 Dustin H. 12:00 PM 40 min
TORCH 45: Arms & Abs Emily G. 12:15 PM 45 min
TORCH 45: Arms & Abs Jeremy C. 4:30 PM 45 min
CYCLE 45 Andrew L. 4:30 PM 45 min
INFERNO 45 Heather S. 4:30 PM 45 min
CLASSIC ROCK DUAL RIDE Andrea W. / Niki K. 5:30 PM 45 min
TORCH: Arms & Abs Jeremy C. 5:30 PM 60 min
HI DEF Heather S. 5:30 PM 60 min
CYCLE 45 Dani H. 6:30 PM 45 min
TORCH: Arms & Abs Andrea W. 6:45 PM 60 min
HOT POWER FLOW Bradshaw W. 6:45 PM 60 min
 
TORCH 45: Butt & Legs Andrea W. 5:45 AM 45 min
3 x 3 Macie C. 5:45 AM 40 min
CYCLE 45 Bennett K. 6:00 AM 45 min
TORCH: Butt & Legs Kim H. 6:45 AM 60 min
HI DEF Macie C. 6:45 AM 60 min
CYCLE 45 Andrea W. 7:00 AM 45 min
HOT POWER FLOW Bradshaw W. 9:15 AM 60 min
CYCLE 45 Samantha J. 9:30 AM 45 min
TORCH 45: Butt & Legs Macie C. 10:00 AM 45 min
HI DEF 45 Dustin H. 10:30 AM 45 min
CYCLE 45 Danny Z. 12:00 PM 45 min
HOT POWER FLOW Danielle W. 12:00 PM 60 min
TORCH 45: Butt & Legs Dustin H. 12:15 PM 45 min
TORCH 45: Butt & Legs Jacqueline H. 4:30 PM 45 min
CYCLE 45 Samantha J. 4:30 PM 45 min
HI DEF 45 Niki K. 4:30 PM 45 min
TORCH: Butt & Legs Kim H. 5:30 PM 60 min
CYCLE 45 Bobby G. 5:30 PM 45 min
HOT POWER FLOW Lauren B. 5:30 PM 60 min
CYCLE 45 Niki K. 6:30 PM 45 min
TORCH: Butt & Legs Brittany K. 6:45 PM 60 min
3 x 3 Kim H. 6:45 PM 40 min
 
TORCH: Full Body Kim H. 5:45 AM 60 min
HI DEF Heather S. 5:45 AM 60 min
CYCLE 45 Dani H. 6:00 AM 45 min
#WCW RIDE Neomi L. 7:00 AM 45 min
TORCH 45: Full Body Kim H. 7:00 AM 45 min
HI DEF 45 Emily G. 7:00 AM 45 min
HI DEF 45 Kim H. 9:15 AM 45 min
CYCLE 45 Niki K. 9:30 AM 45 min
TORCH 45: Full Body Neomi L. 10:00 AM 45 min
HOT POWER FLOW Taylor S. 10:15 AM 60 min
3 x 3 Liz D. 12:00 PM 40 min
CYCLE 45 Samantha J. 12:00 PM 45 min
TORCH 45: Full Body Emily G. 12:15 PM 45 min
TORCH 45: Full Body Drew D. 4:30 PM 45 min
CYCLE 45 Bobby G. 4:30 PM 45 min
Hot Power Flow 45: CORE & MORE Cristian P. 4:30 PM 45
TORCH: Full Body Dustin H. 5:30 PM 60 min
CYCLE 45 Samantha J. 5:30 PM 45 min
HI DEF Tracee B. 5:30 PM 60 min
AVRIL LAVIGNE & FRIENDS Amanda F. 6:30 PM 45 min
Hot Power Flow: BROCKHAMPTON vs. The Weeknd Charlotte S. 6:45 PM 60 min
TORCH: Full Body Dustin H. 6:45 PM 60 min
 
TORCH 45: Chest & Back Neomi L. 5:45 AM 45 min
3 x 3 Tracee B. 5:45 AM 40 min
CYCLE 45 Danny Z. 6:00 AM 45 min
TORCH: Chest & Back Neomi L. 6:45 AM 60 min
HI DEF Emily D. 6:45 AM 60 min
CYCLE 45 Andrew L. 7:00 AM 45 min
HOT POWER FLOW Marissa S. 9:15 AM 60 min
CYCLE 45 Emily D. 9:30 AM 45 min
TORCH 45: Chest & Back Heather S. 10:00 AM 45 min
HI DEF 45 Jenny F. 10:30 AM 45 min
CYCLE 45 Neomi L. 12:00 PM 45 min
HOT POWER FLOW Jenny F. 12:00 PM 60 min
TORCH 45: Chest & Back Heather S. 12:15 PM 45 min
TORCH 45: Chest & Back Jeremy C. 4:30 PM 45 min
CYCLE 45 Niki K. 4:30 PM 45 min
HI DEF 45 Emily G. 4:30 PM 45 min
CYCLE 45 Danny Z. 5:30 PM 45 min
TORCH: Chest & Back Macie C. 5:30 PM 60 min
HOT POWER FLOW Marissa S. 5:30 PM 60 min
CYCLE 45 Sayre M. 6:30 PM 45 min
TORCH: Chest & Back Emily G. 6:45 PM 60 min
3 x 3 Macie C. 6:45 PM 40 min
 
TORCH: Butt & Legs Emily G. 5:45 AM 60 min
HI DEF Courtney A. 5:45 AM 60 min
CYCLE 45 Melissa G. 6:00 AM 45 min
TORCH 45: Butt & Legs Emily G. 7:00 AM 45 min
CYCLE 45 Bobby G. 7:00 AM 45 min
HI DEF 45 Courtney A. 7:00 AM 45 min
TORCH: Butt & Legs Jacqueline H. 8:30 AM 60 min
CYCLE 45 Bobby G. 8:30 AM 45 min
HI DEF 45 Courtney A. 9:15 AM 45 min
JASON DERULO & FRIENDS Niki K. 9:30 AM 45 min
TORCH 45: Butt & Legs Abby S. 10:00 AM 45 min
HOT POWER FLOW Charlotte S. 10:15 AM 60 min
CYCLE 45 Danny Z. 12:00 PM 45 min
3 x 3 Emily G. 12:00 PM 40 min
TORCH 45: Butt & Legs Jacqueline H. 12:15 PM 45 min
TORCH 45: Butt & Legs Macie C. 4:30 PM 45 min
CYCLE 45 Andrew L. 4:30 PM 45 min
3 x 3 Emily D. 4:30 PM 40 min
TORCH: Butt & Legs Emily G. 5:30 PM 60 min
CYCLE 45 Melissa G. 5:30 PM 45 min
HI DEF 45 Emily D. 5:30 PM 45 min
 
TORCH: Full Body Kat W. 7:15 AM 60 min
3 x 3 Heather S. 7:15 AM 40 min
CYCLE 45 Bennett K. 7:30 AM 45 min
HI DEF Heather S. 8:15 AM 60 min
TORCH: Full Body Kat W. 8:30 AM 60 min
CYCLE 45 Sayre M. 8:30 AM 45 min
CYCLE 60 Danny Z. 9:30 AM 60 min
HOT POWER FLOW Jeannie S. 9:30 AM 60 min
TORCH: Full Body Heather S. 9:45 AM 60 min
CYCLE 45 Emily D. 10:45 AM 45 min
HI DEF Niki K. 10:45 AM 60 min
TORCH 45: Full Body Emily G. 11:00 AM 45 min
CYCLE 45 Jerry M. 11:45 AM 45 min
TORCH 45: Full Body Liz D. 12:00 PM 45 min
Hi Def 45 *Moderate Heat Emily G. 12:00 PM 45
TORCH 45: Full Body Dustin H. 1:00 PM 45 min
3 x 3 Liz D. 1:00 PM 40 min
CYCLE 45 Samantha J. 1:00 PM 45 min