Date Event
Jul 28, 2019 10:00 AM HEALTH & FITNESS RETREAT with Courtney King details
Aug 18, 2019 10:30 AM Family Yoga at Lincoln Common Plaza | Buddha Belly Kids Yoga details

Our booking window is from Tuesday to Monday, with classes going live every Sunday evening at 5 pm.

Sun7.21 Mon7.22 Tue7.23 Wed7.24 Thu7.25 Fri7.26 Sat7.27
CYCLE 45 Sayre M. 8:30 AM 45 min
3 x 3 Heather S. 8:30 AM 40 min
TORCH: Full Body Jeremy C. 8:45 AM 60 min
CYCLE 45 Erin S. 9:30 AM 45 min
HI DEF Emily D. 9:30 AM 60 min
TORCH: Full Body Jeremy C. 10:00 AM 60 min
ENDURANCE CYCLE Jerry M. 10:30 AM 60 min
Family Yoga at Lincoln Common Plaza | Buddha Belly Kids Yoga Erin Bracco 10:30 AM 45 min
HOT POWER FLOW 75 Katy H. 10:45 AM 75 min
TORCH 45: Full Body Danny Z. 11:15 AM 45 min
Action for Healthy Kids | CYCLE 45 Charity Ride with Samantha Samantha J. 11:45 AM 45 min
TORCH 45: Full Body Abby S. 12:15 PM 45 min
 
HI DEF 45 Courtney A. 5:45 AM 45 min
TORCH 45: Arms & Abs Abby S. 5:45 AM 45 min
CYCLE 45 Sayre M. 6:00 AM 45 min
HOT POWER FLOW Elena K. 6:45 AM 60 min
TORCH: Arms & Abs Abby S. 6:45 AM 60 min
CYCLE 45 Sayre M. 7:00 AM 45 min
CYCLE 45 Danny Z. 8:30 AM 45 min
TORCH: Arms & Abs Dustin H. 8:30 AM 60 min
HI DEF 45 Courtney A. 9:15 AM 45 min
CYCLE 45 Niki K. 9:30 AM 45 min
TORCH 45: Arms & Abs Danny Z. 10:00 AM 45 min
HOT POWER FLOW Rachel P. 10:15 AM 60 min
CYCLE 45 Erin S. 12:00 PM 45 min
3 x 3 Dustin H. 12:00 PM 40 min
TORCH 45: Arms & Abs Emily G. 12:15 PM 45 min
TORCH 45: Arms & Abs Dustin H. 4:30 PM 45 min
INFERNO 45 Courtney A. 4:30 PM 45 min
CYCLE 45 Andrew L. 4:30 PM 45 min
CYCLE 45 Andrea W. 5:30 PM 45 min
HI DEF Courtney A. 5:30 PM 60 min
TORCH: Arms & Abs Dustin H. 5:30 PM 60 min
CYCLE 45 Andrew L. 6:30 PM 45 min
TORCH: Arms & Abs Andrea W. 6:45 PM 60 min
HOT POWER FLOW Bradshaw W. 6:45 PM 60 min
 
3 x 3 Macie C. 5:45 AM 40 min
TORCH 45: Butt & Legs Andrea W. 5:45 AM 45 min
TABATA RIDE Erin S. 6:00 AM 45 min
TORCH: Butt & Legs Kim H. 6:45 AM 60 min
HI DEF Macie C. 6:45 AM 60 min
CYCLE 45 Andrea W. 7:00 AM 45 min
TORCH: Butt & Legs Kim H. 8:30 AM 60 min
CYCLE 45 Erin S. 8:30 AM 45 min
HOT POWER FLOW Bradshaw W. 9:15 AM 60 min
CYCLE 45 Erin S. 9:30 AM 45 min
TORCH 45: Butt & Legs Macie C. 10:00 AM 45 min
HI DEF 45 Dustin H. 10:30 AM 45 min
HOT POWER FLOW Danielle W. 12:00 PM 60 min
CYCLE 45 Megan K. 12:00 PM 45 min
TORCH 45: Butt & Legs Drew D. 12:15 PM 45 min
TORCH 45: Butt & Legs Jacqueline H. 4:30 PM 45 min
HI DEF 45 Niki K. 4:30 PM 45 min
CYCLE 45 Samantha J. 4:30 PM 45 min
HOT POWER FLOW Lauren B. 5:30 PM 60 min
CYCLE 45 Niki K. 5:30 PM 45 min
TORCH: Butt & Legs Kim H. 5:30 PM 60 min
CYCLE 45 Melissa G. 6:30 PM 45 min
TORCH: Butt & Legs Danny Z. 6:45 PM 60 min
3 x 3 Kim H. 6:45 PM 40 min
 
TORCH 45: Full Body Kim H. 5:45 AM 45 min
HI DEF 45 Emily D. 5:45 AM 45 min
CYCLE 45 Neomi L. 6:00 AM 45 min
HOT POWER FLOW April F. 6:45 AM 60 min
TORCH: Full Body Kim H. 6:45 AM 60 min
CYCLE 45 Neomi L. 7:00 AM 45 min
CYCLE 45 Danny Z. 8:30 AM 45 min
TORCH: Full Body Dustin H. 8:30 AM 60 min
HI DEF 45 Kim H. 9:15 AM 45 min
CYCLE 45 Samantha J. 9:30 AM 45 min
TORCH 45: Full Body Neomi L. 10:00 AM 45 min
HOT POWER FLOW April F. 10:15 AM 60 min
3 x 3 Drew D. 12:00 PM 40 min
CYCLE 45 Samantha J. 12:00 PM 45 min
TORCH 45: Full Body Emily G. 12:15 PM 45 min
TORCH 45: Full Body Drew D. 4:30 PM 45 min
CYCLE 45 Andrew L. 4:30 PM 45 min
Hot Power Flow 45: CORE & MORE Cristian P. 4:30 PM 45
CYCLE 45 Sayre M. 5:30 PM 45 min
TORCH: Full Body Dustin H. 5:30 PM 60 min
HI DEF Tracee B. 5:30 PM 60 min
CYCLE 45 Jerry M. 6:30 PM 45 min
TORCH: Full Body Dustin H. 6:45 PM 60 min
HOT POWER FLOW Charlotte S. 6:45 PM 60 min
 
TORCH 45: Chest & Back Neomi L. 5:45 AM 45 min
3 x 3 Tracee B. 5:45 AM 40 min
CYCLE 45 Andrea W. 6:00 AM 45 min
TORCH: Chest & Back Neomi L. 6:45 AM 60 min
HI DEF Sarah J. 6:45 AM 60 min
CYCLE 45 Jerry M. 7:00 AM 45 min
CYCLE 45 Andrea W. 8:30 AM 45 min
TORCH: Chest & Back Caullen H. 8:30 AM 60 min
HOT POWER FLOW Jeannie S. 9:15 AM 60 min
CYCLE 45 Emily D. 9:30 AM 45 min
TORCH 45: Chest & Back Caullen H. 10:00 AM 45 min
HI DEF 45 Jenny F. 10:30 AM 45 min
CYCLE 45 Andrew L. 12:00 PM 45 min
HOT POWER FLOW Jenny F. 12:00 PM 60 min
TORCH 45: Chest & Back Danny Z. 12:15 PM 45 min
CYCLE 45 Jacqueline H. 4:30 PM 45 min
TORCH 45: Chest & Back Jeremy C. 4:30 PM 45 min
HI DEF 45 Ashley F. 4:30 PM 45 min
TORCH: Chest & Back Macie C. 5:30 PM 60 min
HOT POWER FLOW Ashley F. 5:30 PM 60 min
CYCLE 45 Jacqueline H. 5:30 PM 45 min
CYCLE 45 Amanda F. 6:30 PM 45 min
TORCH: Chest & Back Jacqueline H. 6:45 PM 60 min
3 x 3 Macie C. 6:45 PM 40 min
 
HI DEF 45 Ashley F. 5:45 AM 45 min
TORCH 45: Butt & Legs Emily G. 5:45 AM 45 min
CYCLE 45 Melissa G. 6:00 AM 45 min
Hot Power Flow: CORE & MORE Danielle W. 6:45 AM 60
TORCH: Butt & Legs Emily G. 6:45 AM 60 min
LIZZO VS. MISSY Bobby G. 7:00 AM 45 min
TORCH: Butt & Legs Jacqueline H. 8:30 AM 60 min
CYCLE 45 Bobby G. 8:30 AM 45 min
HI DEF 45 Courtney A. 9:15 AM 45 min
CYCLE 45 Megan K. 9:30 AM 45 min
TORCH 45: Butt & Legs Abby S. 10:00 AM 45 min
HOT POWER FLOW Siobhan C. 10:15 AM 60 min
CYCLE 45 Danny Z. 12:00 PM 45 min
3 x 3 Drew D. 12:00 PM 40 min
TORCH 45: Butt & Legs Jacqueline H. 12:15 PM 45 min
3 x 3 Emily D. 4:30 PM 40 min
TORCH 45: Butt & Legs Emily G. 4:30 PM 45 min
CYCLE 45 Andrew L. 4:30 PM 45 min
TORCH: Butt & Legs Emily G. 5:30 PM 60 min
HI DEF 45 Emily D. 5:30 PM 45 min
CYCLE 45 Megan K. 5:30 PM 45 min
 
HI DEF Tracee B. 8:15 AM 60 min
TORCH: Full Body Kat W. 8:30 AM 60 min
CYCLE 45 Bennett K. 8:30 AM 45 min
HOT POWER FLOW Jeannie S. 9:30 AM 60 min
ENDURANCE CYCLE Danny Z. 9:30 AM 60 min
TORCH: Full Body Kat W. 9:45 AM 60 min
CYCLE 45 Danny Z. 10:45 AM 45 min
HI DEF 45 Nicole D. 10:45 AM 45 min
TORCH 45: Full Body Emily G. 11:00 AM 45 min
CYCLE 45 Bennett K. 11:45 AM 45 min
HOT POWER FLOW Nicole D. 11:45 AM 60 min
TORCH 45: Full Body Dustin H. 12:00 PM 45 min
3 x 3 Tracee B. 1:00 PM 40 min