Date Event
Nov 18, 2018 1:00 PM 3 TURNS 3 Anniversary Threester: INTERVAL > CYCLE > YOGA W details
Nov 18, 2018 1:00 PM 3 TURNS 3 Anniversary Threester: YOGA > INTERVAL > CYCLE W details
Dec 2, 2018 1:00 PM ESSENTIAL OILS, ESSENTIAL POSES details
Dec 2, 2018 1:00 PM Cycle It Forward with Ambitious Kitchen | CYCLE 45 with Sayre details

Our booking window is from Tuesday to Monday, with classes going live every Sunday evening at 5 pm.

Sun11.11 Mon11.12 Tue11.13 Wed11.14 Thu11.15 Fri11.16 Sat11.17
CYCLE 45 Neomi L. 8:00 AM 45 min
TORCH: Full Body Heather 8:30 AM 60 min
Hot Power Flow: CORE & MORE Zacharias N. 8:30 AM 45
CYCLE 45 Erin S. 9:00 AM 45 min
HOT POWER FLOW Mar M. 9:30 AM 60 min
TORCH 45: Full Body Kim H. 9:45 AM 45 min
CYCLE 45 Antonia D. 10:00 AM 45 min
HI DEF 45 Heather 10:45 AM 45 min
TORCH: Full Body Jen E 10:45 AM 60 min
CYCLE 45 Erin S. 11:00 AM 45 min
PERFORMANCE STRETCH 60 Kari 11:45 AM 60 min
CYCLE 45 Neomi L. 12:00 PM 45 min
TORCH 45: Full Body Heather 12:00 PM 45 min
Dance Workshop | Ariana Grande "Breathin'" Emily D. / Macie C. 1:00 PM 90 min
Power Yoga /// P Stretch Kari 2:45 PM 60
CYCLE 45 Jerry M. 4:00 PM 45 min
3 x 3 /// P STRETCH Courtney 4:00 PM 60
TORCH 45: Full Body Dustin H. 4:15 PM 45 min
Community S3 Flow: IGNITE THE LOVE Katy 5:15 PM 75 min
Community S3 Flow: IGNITE THE LOVE Katy 6:30 PM 60 min
 
TORCH: Arms & Abs Macie C. 5:45 AM 60 min
CYCLE 45 Erin S. 6:00 AM 45 min
HI DEF Tracee 6:00 AM 60 min
Harvest Juicery Sponsored TORCH: Arms + Abs Jacqueline 7:00 AM 60 min
DUAL RIDE: ERIN + NEOMI Erin S. / Neomi L. 7:00 AM 45 min
HI DEF 45 Macie C. 7:15 AM 45 min
CYCLE 45 Danny Z. 8:30 AM 45 min
TORCH: Arms & Abs Heather 8:30 AM 60 min
HOT POWER FLOW 75 Zacharias N. 9:00 AM 75 min
CYCLE 45 Bobby G. 9:30 AM 45 min
TORCH: Arms & Abs Caullen H. 9:45 AM 60 min
3 x 3 Macie C. 11:00 AM 40 min
TORCH 45: Arms & Abs Caullen H. 12:00 PM 45 min
FLOW Zacharias N. 12:15 PM 60 min
CYCLE 45 Sayre M. 12:15 PM 45 min
INFERNO 45 Courtney 4:30 PM 45 min
CYCLE 45 Antonia D. 4:30 PM 45 min
TORCH 45: Arms & Abs Heather 4:30 PM 45 min
HOT POWER FLOW Zacharias N. 5:30 PM 60 min
OUTDOOR VOICES Sponsored CYCLE 45 Antonia D. 5:30 PM 45 min
TORCH: Arms & Abs Andrea W. 5:30 PM 60 min
CYCLE 45 Sayre M. 6:30 PM 45 min
HI DEF 45 Jenny F 6:45 PM 45 min
TORCH: Arms & Abs Lucy S. 6:45 PM 60 min
CYCLE 45 Andrea W. 7:30 PM 45 min
FLOW Erica 7:45 PM 60 min
TORCH 45: Arms & Abs Gretchen K. 8:00 PM 45 min
 
TORCH: Butt & Legs Heather 5:45 AM 60 min
CYCLE 45 Antonia D. 6:00 AM 45 min
HOT POWER FLOW Mar M. 6:00 AM 60 min
TORCH: Butt & Legs Gretchen K. 7:00 AM 60 min
CYCLE 45 Andrea W. 7:00 AM 45 min
3 x 3: BURPEE CHALLENGE Heather 7:15 AM 40 min
HOT POWER FLOW Lauren B. 8:30 AM 60 min
TORCH: Butt & Legs Kat W. 8:30 AM 60 min
CYCLE 45 Andrea W. 8:30 AM 45 min
CYCLE 45 Sayre M. 9:30 AM 45 min
TORCH: Butt & Legs Heather 9:45 AM 60 min
Power Yoga /// P Stretch Monica 9:45 AM 60
Hi Def 45 *Moderate Heat Dustin H. 11:00 AM 45
TORCH 45: Butt & Legs Dustin H. 12:00 PM 45 min
3 x 3 Jenny F 12:15 PM 40 min
CYCLE 45 Sayre M. 12:15 PM 45 min
TORCH 45: Butt & Legs Jacqueline 4:30 PM 45 min
CYCLE 45 Bobby G. 4:30 PM 45 min
Hot Power Flow: CORE & MORE Sara P. 4:30 PM 45
TORCH: Butt & Legs Jen E 5:30 PM 60 min
CYCLE 45 Sayre M. 5:30 PM 45 min
HI DEF Courtney 5:30 PM 60 min
CYCLE 45 Bobby G. 6:30 PM 45 min
TORCH: Butt & Legs Andrea W. 6:45 PM 60 min
HOT POWER FLOW Courtney 6:45 PM 60 min
CYCLE 45 Jerry M. 7:30 PM 45 min
TORCH 45: Butt & Legs Andrea W. 8:00 PM 45 min
Deep Release: YIN-RESTORE Charlotte H 8:00 PM 45
 
TORCH: Arms & Abs Heather 5:45 AM 60 min
HI DEF Dustin H. 6:00 AM 60 min
CYCLE 45 Sayre M. 6:00 AM 45 min
CYCLE 45 Sayre M. 7:00 AM 45 min
TORCH: Arms & Abs Heather 7:00 AM 60 min
HI DEF 45 Tracee 7:15 AM 45 min
TORCH: Arms & Abs Dustin H. 8:30 AM 60 min
CYCLE 45 Danny Z. 8:30 AM 45 min
Hot Power PLUS 75 Sara P. 9:00 AM 75
CYCLE 45 Jacqueline 9:30 AM 45 min
TORCH: Arms & Abs Dustin H. 9:45 AM 60 min
3 x 3 Courtney 11:00 AM 40 min
TORCH 45: Arms & Abs Macie C. 12:00 PM 45 min
WEDNESDAY WISDOM FLOW Katy 12:15 PM 60
CYCLE 45 Neomi L. 12:15 PM 45 min
TORCH 45: Arms & Abs Dustin H. 4:30 PM 45 min
INFERNO 45 Courtney 4:30 PM 45 min
CYCLE 45 Bobby G. 4:30 PM 45 min
HOT POWER FLOW Mar M. 5:30 PM 60 min
CYCLE 45 Antonia D. 5:30 PM 45 min
TORCH: Arms & Abs W Dustin H. 5:30 PM 60 min
CYCLE 45 Antonia D. 6:30 PM 45 min
TORCH: Killer Core Jen E 6:45 PM 60 min
HI DEF 45 Emily 6:45 PM 45 min
BRITNEY- OOPS! RIDE Bobby G. 7:30 PM 45 min
FLOW Zacharias N. 7:45 PM 60 min
TORCH 45: Arms & Abs Kat W. 8:00 PM 45 min
 
TORCH: Butt & Legs W Kim H. 5:45 AM 60 min
CYCLE 45 W Erin S. 6:00 AM 45 min
HOT POWER FLOW Katy 6:00 AM 60 min
CYCLE 45 W Erin S. 7:00 AM 45 min
TORCH: Butt & Legs W Jacqueline 7:00 AM 60 min
3 x 3 W Dustin H. 7:15 AM 40 min
HOT POWER FLOW Sara P. 8:30 AM 60 min
TORCH: Butt & Legs Kim H. 8:30 AM 60 min
CYCLE 45 Bobby G. 8:30 AM 45 min
CYCLE 45 Erin S. 9:30 AM 45 min
Power Yoga /// P Stretch Lauren B. 9:45 AM 60
TORCH: Butt & Legs Heather 9:45 AM 60 min
Hi Def 45 *Moderate Heat Liz C. 11:00 AM 45
TORCH 45: Butt & Legs Dustin H. 12:00 PM 45 min
CYCLE 45 Bobby G. 12:15 PM 45 min
3 x 3 Courtney 12:15 PM 40 min
CYCLE 45 Emily D. 4:30 PM 45 min
Hot Power Flow: CORE & MORE Zacharias N. 4:30 PM 45
TORCH 45: Butt & Legs Andrea W. 4:30 PM 45 min
TORCH: Butt & Legs Caullen H. 5:30 PM 60 min
CYCLE 45 Jacqueline 5:30 PM 45 min
HI DEF W Liz C. 5:30 PM 60 min
BOOTY JAMS Andrea W. 6:30 PM 45 min
TORCH: Butt & Legs Caullen H. 6:45 PM 60 min
HOT POWER FLOW Sara P. 6:45 PM 60 min
CYCLE 45 Neomi L. 7:30 PM 45 min
Deep Release: YIN-RESTORE Kari 8:00 PM 45
 
TORCH: Full Body W Dustin H. 5:45 AM 60 min
CYCLE 45 W Andrea W. 6:00 AM 45 min
HI DEF W Heather 6:00 AM 60 min
CYCLE 45 Liz C. 7:00 AM 45 min
TORCH: Full Body W Dustin H. 7:00 AM 60 min
Bulletproof Sponsored Hi Def 45 W Jenny F 7:15 AM 45 min
TORCH: Full Body Andrea W. 8:30 AM 60 min
CYCLE 45 Liz C. 8:30 AM 45 min
HOT POWER FLOW 75 Mar M. 9:00 AM 75 min
CYCLE 45 Emily D. 9:30 AM 45 min
TORCH: Full Body Kat W. 9:45 AM 60 min
3 x 3 Heather 11:00 AM 40 min
TORCH 45: Full Body Kat W. 12:00 PM 45 min
Power Yoga /// P Stretch Lauren B. 12:15 PM 60
CYCLE 45 Danny Z. 12:15 PM 45 min
3 x 3 Heather 2:00 PM 40 min
TORCH 45: Full Body Dustin H. 4:30 PM 45 min
CYCLE 45 Sayre M. 4:30 PM 45 min
HI DEF 45 Liz C. 4:30 PM 45 min
FLOW: 90s Hip Hop Lauren B. 5:30 PM 60
LIVE DJ RIDE Sayre M. 5:30 PM 45 min
TORCH: Full Body Heather 5:30 PM 60 min
CYCLE 45 Jerry M. 6:30 PM 45 min
TORCH 45: Full Body Andrea W. 6:45 PM 45 min
Animal Flow Dustin H. 6:45 PM 60 min
 
TORCH: Full Body Caullen H. 7:15 AM 60 min
CYCLE 45 Danny Z. 7:30 AM 45 min
3 x 3 Emily 7:30 AM 40 min
HOT POWER FLOW Sara P. 8:30 AM 60 min
ENDURANCE CYCLE Andrea W. 8:30 AM 60 min
TORCH: Full Body Caullen H. 8:30 AM 60 min
HI DEF W Macie C. 9:45 AM 60 min
TORCH: Full Body W Dustin H. 9:45 AM 60 min
CYCLE 45 Andrea W. 9:45 AM 45 min
ENDURANCE CYCLE Sayre M. 10:45 AM 60 min
INFERNO Sui Wen 11:00 AM 50 min
TORCH: Full Body Macie C. 11:00 AM 60 min
CYCLE 45 Sayre M. 12:00 PM 45 min
TORCH 45: Full Body Kat W. 12:15 PM 45 min
HOT POWER FLOW Nicole 12:15 PM 60 min
HI DEF 45 Macie C. 1:30 PM 45 min