Date Event
Jun 2, 2019 2:00 PM Physical Health for Mental Health | CYCLE 45 with Liz details
Jun 3, 2019 6:30 PM Dance Workshop | Beyonce "Beychella - Homecoming" at Skydeck Chicago details

Our booking window is from Tuesday to Monday, with classes going live every Sunday evening at 5 pm.

Sun5.19 Mon5.20 Tue5.21 Wed5.22 Thu5.23 Fri5.24 Sat5.25
Hot Power Flow 45: CORE & MORE Rachel P. 8:30 AM 45
HOT POWER FLOW Rachel P. 9:30 AM 60 min
HI DEF 45 Kim H. 10:45 AM 45 min
PERFORMANCE STRETCH 60 Monica B. 11:45 AM 60 min
Dance Workshop | Beyonce "Beychella - Homecoming" at S3 River North Macie C. / Emily D. 1:00 PM 90 min
FLOW Rachel P. 2:45 PM 60 min
3 x 3 /// P STRETCH Courtney A. 4:00 PM 60
Candlelight Flow 75 Katy H. 5:15 PM 75
 
HI DEF W Tracee B. 6:00 AM 60 min
HI DEF 45 Liz C. 7:15 AM 45 min
HOT POWER FLOW 75 Charlotte S. 9:00 AM 75 min
3 x 3 Macie C. 11:00 AM 40 min
FLOW Danielle W. 12:15 PM 60 min
INFERNO 45 Sui W. 4:30 PM 45 min
HOT POWER FLOW Siobhan C. 5:30 PM 60 min
HI DEF 45 Jenny F. 6:45 PM 45 min
Candlelight Flow Erica T. 7:45 PM 60
 
HOT POWER FLOW Mar S. 6:00 AM 60 min
3 x 3 Heather S. 7:15 AM 40 min
HOT POWER FLOW Lauren B. 8:30 AM 60 min
Power Yoga /// P Stretch Monica B. 9:45 AM 60
Hi Def 45 *Moderate Heat Heather S. 11:00 AM 45
3 x 3 Jenny F. 12:15 PM 40 min
Hot Power Flow 45: CORE & MORE Sara P. 4:30 PM 45
HI DEF W Courtney A. 5:30 PM 60 min
HOT POWER FLOW Rachel P. 6:45 PM 60 min
Candlelight Deep Release Rachel P. 8:00 PM 45
 
HI DEF W Dustin H. 6:00 AM 60 min
HI DEF 45 Macie C. 7:15 AM 45 min
HOT POWER FLOW 75 Siobhan C. 9:00 AM 75 min
3 x 3 Kim H. 11:00 AM 40 min
WEDNESDAY WISDOM FLOW Katy H. 12:15 PM 60
INFERNO 45 Courtney A. 4:30 PM 45 min
HOT POWER FLOW Mar S. 5:30 PM 60 min
HI DEF 45 Emily M. 6:45 PM 45 min
Candlelight Flow Sarah J. 7:45 PM 60
 
HOT POWER FLOW Katy H. 6:00 AM 60 min
3 x 3 Tracee B. 7:15 AM 40 min
HOT POWER FLOW Sara P. 8:30 AM 60 min
Power Yoga /// P Stretch Lauren B. 9:45 AM 60
Hi Def 45 *Moderate Heat Kim H. 11:00 AM 45
3 x 3 Kim H. 12:15 PM 40 min
Hot Power Flow 45: CORE & MORE Jeannie S. 4:30 PM 45
HI DEF Liz C. 5:30 PM 60 min
HOT POWER FLOW Sara P. 6:45 PM 60 min
Candlelight Deep Release Sara P. 8:00 PM 45
 
HI DEF Emily M. 6:00 AM 60 min
HI DEF 45 Jenny F. 7:15 AM 45 min
HOT POWER FLOW 75 Jeannie S. 9:00 AM 75 min
3 x 3 Heather S. 11:00 AM 40 min
Power Yoga /// P Stretch Lauren B. 12:15 PM 60
3 x 3 Heather S. 2:00 PM 40 min
HI DEF 45 Courtney A. 4:30 PM 45 min
FLOW: Hip Hop Fridays Lauren B. 5:30 PM 60
 
3 x 3 Courtney A. 7:30 AM 40 min
HOT POWER FLOW Rachel P. 8:30 AM 60 min
HI DEF Macie C. 9:45 AM 60 min
INFERNO Sui W. 11:00 AM 50 min