Our booking window is from Tuesday to Monday, with classes going live every Sunday evening at 5 pm.

Sun2.17 Mon2.18 Tue2.19 Wed2.20 Thu2.21 Fri2.22 Sat2.23
CYCLE 45 Neomi L. 8:00 AM 45 min
Hot Power Flow 45: CORE & MORE Erica T. 8:30 AM 45
TORCH: Full Body Dustin H. 8:30 AM 60 min
CYCLE 45 Neomi L. 9:00 AM 45 min
HOT POWER FLOW Mar S. 9:30 AM 60 min
TORCH 45: Full Body Kim H. 9:45 AM 45 min
CYCLE 45 Samantha J. 10:00 AM 45 min
HI DEF 45: BANDS + BOOTY Kim H. 10:45 AM 45 min
TORCH: Full Body Neomi L. 10:45 AM 60 min
CYCLE 45 Melissa G. 11:00 AM 45 min
PERFORMANCE STRETCH 60 Monica B. 11:45 AM 60 min
CYCLE 45 Jerry M. 12:00 PM 45 min
TORCH 45: Full Body Kim H. 12:00 PM 45 min
HI DEF 45: BANDS & BOOTY *MODERATE HEAT Kim H. 1:00 PM 45
TORCH 45: Full Body Zander D. 1:00 PM 45 min
CYCLE 45 Amanda F. 1:00 PM 45 min
Power Yoga /// P Stretch Charlotte S. 2:00 PM 60
3 x 3 /// P STRETCH Courtney A. 4:00 PM 60
CYCLE 45 Amy P. 4:00 PM 45 min
TORCH 45: Full Body Emily G. 4:15 PM 45 min
Candlelight Flow 75: TEA BEFORE TADASANA Katy H. 5:15 PM 75
 
TORCH: Arms & Abs Macie C. 5:45 AM 60 min
HI DEF Kim H. 6:00 AM 60 min
CYCLE 45 Amy P. 6:00 AM 45 min
CYCLE 45 Bobby G. 7:00 AM 45 min
TORCH: Arms & Abs Jacqueline H. 7:00 AM 60 min
HI DEF 45 Macie C. 7:15 AM 45 min
TORCH 45: Arms & Abs Jacqueline H. 8:30 AM 45 min
CYCLE 45 Bobby G. 8:30 AM 45 min
HOT POWER FLOW 75 Charlotte S. 9:00 AM 75 min
TORCH: Arms & Abs Kim H. 9:30 AM 60 min
CYCLE 45 Samantha J. 9:30 AM 45 min
TORCH 45: Arms & Abs Kim H. 10:30 AM 45 min
3 x 3 Macie C. 11:00 AM 40 min
CYCLE 45 Sayre M. 11:00 AM 45 min
TORCH 45: Arms & Abs Caullen H. 12:00 PM 45 min
FLOW Zacharias N. 12:15 PM 60 min
CYCLE 45 Jacqueline H. 12:15 PM 45 min
HI DEF 45 Kim H. 2:00 PM 45 min
CYCLE 45 Bobby G. 2:00 PM 45 min
TORCH 45: Arms & Abs Dustin H. 2:15 PM 45 min
TORCH 45: Arms & Abs Dustin H. 4:30 PM 45 min
80's RIDE Antonia D. 4:30 PM 45 min
INFERNO 45 Sui W. 4:30 PM 45 min
CYCLE 45 Antonia D. 5:30 PM 45 min
HOT POWER FLOW Zacharias N. 5:30 PM 60 min
TORCH: Arms & Abs Jen E. 5:30 PM 60 min
CYCLE 45 Neomi L. 6:30 PM 45 min
HI DEF 45 Kim H. 6:45 PM 45 min
TORCH: Kanye, Kore, & More Abby S. 6:45 PM 60 min
CYCLE 45 Amanda F. 7:30 PM 45 min
 
TORCH: Butt & Legs W Andrea W. 5:45 AM 60 min
HOT POWER FLOW Mar S. 6:00 AM 60 min
CYCLE 45 Antonia D. 6:00 AM 45 min
CYCLE 45 Andrea W. 7:00 AM 45 min
TORCH: Butt & Legs Kat W. 7:00 AM 60 min
3 x 3 Heather S. 7:15 AM 40 min
TORCH 45: Butt & Legs Kat W. 8:30 AM 45 min
CYCLE 45 Niki K. 8:30 AM 45 min
HOT POWER FLOW Lauren B. 8:30 AM 60 min
CYCLE 45 Neomi L. 9:30 AM 45 min
TORCH: Butt & Legs Caullen H. 9:30 AM 60 min
Power Yoga /// P Stretch Monica B. 9:45 AM 60
Hi Def 45 *Moderate Heat Heather S. 11:00 AM 45
TORCH 45: Butt & Legs Kat W. 12:00 PM 45 min
3 x 3 Jenny F. 12:15 PM 40 min
CYCLE 45 Neomi L. 12:15 PM 45 min
Hot Power Flow 45: CORE & MORE Sara P. 4:30 PM 45
TORCH 45: Butt & Legs Heather S. 4:30 PM 45 min
CYCLE 45 Andrea W. 4:30 PM 45 min
HI DEF W Courtney A. 5:30 PM 60 min
CYCLE 45 Sayre M. 5:30 PM 45 min
TORCH: Butt & Legs W Andrea W. 5:30 PM 60 min
CYCLE 45 Jerry M. 6:30 PM 45 min
HOT POWER FLOW Kari P. 6:45 PM 60 min
TORCH: Butt & Legs Jacqueline H. 6:45 PM 60 min
CYCLE 45 Jerry M. 7:30 PM 45 min
Candlelight Deep Release Kari P. 8:00 PM 45
TORCH 45: Butt & Legs Jacqueline H. 8:00 PM 45 min
 
TORCH: Arms & Abs W Dustin H. 5:45 AM 60 min
CYCLE 45 Jerry M. 6:00 AM 45 min
HI DEF W Nicole D. 6:00 AM 60 min
CYCLE 45 Niki K. 7:00 AM 45 min
TORCH: Arms & Abs W Dustin H. 7:00 AM 60 min
HI DEF 45 Macie C. 7:15 AM 45 min
CYCLE 45 Danny Z. 8:30 AM 45 min
TORCH 45: Arms & Abs Macie C. 8:30 AM 45 min
HOT POWER FLOW 75 Siobhan C. 9:00 AM 75 min
TORCH: Arms & Abs Macie C. 9:30 AM 60 min
CYCLE 45 Emily D. 9:30 AM 45 min
3 x 3 Courtney A. 11:00 AM 40 min
TORCH 45: Arms & Abs Gretchen K. 12:00 PM 45 min
WEDNESDAY WISDOM FLOW Katy H. 12:15 PM 60
CYCLE 45 Niki K. 12:15 PM 45 min
TORCH 45: Arms & Abs Dustin H. 4:30 PM 45 min
CYCLE 45 Amy P. 4:30 PM 45 min
Inferno 45: TABATA Courtney A. 4:30 PM 45 min
TORCH: Arms & Abs W Dustin H. 5:30 PM 60 min
CYCLE 45 Antonia D. 5:30 PM 45 min
HOT POWER FLOW Mar S. 5:30 PM 60 min
CYCLE 45 Danny Z. 6:30 PM 45 min
HI DEF 45 Emily M. 6:45 PM 45 min
TORCH: Arms & Abs Jen E. 6:45 PM 60 min
CYCLE 45 Amanda F. 7:30 PM 45 min
Candlelight Flow Zacharias N. 7:45 PM 60
TORCH 45: Arms & Abs Danny Z. 8:00 PM 45 min
 
TORCH: Butt & Legs Kim H. 5:45 AM 60 min
HOT POWER FLOW Katy H. 6:00 AM 60 min
CYCLE 45 Jacqueline H. 6:00 AM 45 min
TORCH: Butt & Legs Jacqueline H. 7:00 AM 60 min
CYCLE 45 Andrea W. 7:00 AM 45 min
3 x 3 Kim H. 7:15 AM 40 min
TORCH 45: Butt & Legs Dustin H. 8:30 AM 45 min
HOT POWER FLOW Sara P. 8:30 AM 60 min
CYCLE 45 Andrea W. 8:30 AM 45 min
CYCLE 45 Niki K. 9:30 AM 45 min
TORCH: Butt & Legs Dustin H. 9:30 AM 60 min
Power Yoga /// P Stretch Lauren B. 9:45 AM 60
Hi Def 45 *Moderate Heat Liz C. 11:00 AM 45
TORCH 45: Butt & Legs Heather S. 12:00 PM 45 min
3 x 3 Kim H. 12:15 PM 40 min
CYCLE 45 Andrea W. 12:15 PM 45 min
Hot Power Flow 45: CORE & MORE Zacharias N. 4:30 PM 45
TORCH 45: Butt & Legs Gretchen K. 4:30 PM 45 min
CYCLE 45 Bobby G. 4:30 PM 45 min
TORCH: Butt & Legs Caullen H. 5:30 PM 60 min
CYCLE 45 Emily D. 5:30 PM 45 min
HI DEF W Liz C. 5:30 PM 60 min
BRITNEY - IN THE ZONE Bobby G. 6:30 PM 45 min
TORCH: Butt & Legs Caullen H. 6:45 PM 60 min
HOT POWER FLOW Sara P. 6:45 PM 60 min
CYCLE 45 Niki K. 7:30 PM 45 min
Candlelight Deep Release Charlotte S. 8:00 PM 45
 
TORCH: Full Body W Dustin H. 5:45 AM 60 min
HI DEF Emily M. 6:00 AM 60 min
CYCLE 45 Andrea W. 6:00 AM 45 min
CYCLE 45 Liz C. 7:00 AM 45 min
TORCH: Full Body W Dustin H. 7:00 AM 60 min
HI DEF 45 Jenny F. 7:15 AM 45 min
CYCLE 45 Liz C. 8:30 AM 45 min
TORCH: Flashback Friday Andrea W. 8:30 AM 45 min
HOT POWER FLOW 75 Mar S. 9:00 AM 75 min
CYCLE 45 Emily D. 9:30 AM 45 min
TORCH: Full Body Macie C. 9:30 AM 60 min
3 x 3 Heather S. 11:00 AM 40 min
TORCH 45: Full Body Kat W. 12:00 PM 45 min
CYCLE 45 Sayre M. 12:15 PM 45 min
Power Yoga /// P Stretch Lauren B. 12:15 PM 60
3 x 3 Heather S. 2:00 PM 40 min
CYCLE 45 Danny Z. 4:30 PM 45 min
HI DEF 45 Liz C. 4:30 PM 45 min
TORCH 45: Full Body Neomi L. 4:30 PM 45 min
TORCH: Full Body Danny Z. 5:30 PM 60 min
CYCLE 45 Sayre M. 5:30 PM 45 min
FLOW: Hip Hop Fridays Lauren B. 5:30 PM 60
CYCLE 45 Niki K. 6:30 PM 45 min
TORCH 45: Full Body Emily G. 6:45 PM 45 min
 
TORCH: Full Body Abby S. 7:15 AM 60 min
CYCLE 45 Niki K. 7:30 AM 45 min
3 x 3 Emily M. 7:30 AM 40 min
TORCH: Full Body Abby S. 8:30 AM 60 min
ENDURANCE CYCLE Andrea W. 8:30 AM 60 min
HOT POWER FLOW Sara P. 8:30 AM 60 min
TORCH: Full Body Jen E. 9:45 AM 60 min
CYCLE 45 Andrea W. 9:45 AM 45 min
HI DEF W Macie C. 9:45 AM 60 min
ENDURANCE CYCLE Sayre M. 10:45 AM 60 min
TORCH: Full Body Macie C. 11:00 AM 60 min
INFERNO Courtney A. 11:00 AM 50 min
CYCLE 45 Jerry M. 12:00 PM 45 min
HOT POWER FLOW Lauren B. 12:15 PM 60 min
TORCH 45: Full Body Kat W. 12:15 PM 45 min
CYCLE 45 Andrew L. 1:00 PM 45 min
TORCH 45: Full Body Meredith F. 1:15 PM 45 min
HI DEF 45 Nicole D. 1:30 PM 45 min
CYCLE 45 Emily D. 2:00 PM 45 min