Date Event
Sep 22, 2019 1:00 PM The THREE B’s at Studio THREE /// BANDS-BOOTY-BOTOX details
Sep 29, 2019 2:15 PM Essential Oils & Essential Poses with Katy details
Oct 6, 2019 1:00 PM CYCLE 45 with Melissa G | Supporting Best Buddies details

Our booking window is from Tuesday to Monday, with classes going live every Sunday evening at 5 pm.

Sun9.15 Mon9.16 Tue9.17 Wed9.18 Thu9.19 Fri9.20 Sat9.21
CYCLE 45 Melissa G. 8:00 AM 45 min
Hot Power Flow 45: CORE & MORE Danielle W. 8:30 AM 45
TORCH: Full Body Kim H. 8:30 AM 60 min
CYCLE 45 Neomi L. 9:00 AM 45 min
Hot Power Flow: WORKING TOWARDS HANDSTAND Cristian P. 9:30 AM 60 min
TORCH 45: Full Body Kim H. 9:45 AM 45 min
CYCLE 45 Amanda F. 10:00 AM 45 min
HI DEF 45 Emily M. 10:45 AM 45 min
TORCH: Full Body Neomi L. 10:45 AM 60 min
CYCLE 45 Andrea W. 11:00 AM 45 min
PERFORMANCE STRETCH 60 Monica B. 11:45 AM 60 min
TORCH 45: Full Body Jen E. 12:00 PM 45 min
CYCLE 45 Amanda F. 12:00 PM 45 min
CYCLE 45 Melissa G. 4:00 PM 45 min
3 x 3 /// P STRETCH Courtney A. 4:00 PM 60
TORCH 45: Full Body Tara T. 4:15 PM 45 min
Candlelight Flow 75 Katy H. 5:15 PM 75
 
TORCH: Arms & Abs Macie C. 5:45 AM 60 min
HI DEF Tracee B. 6:00 AM 60 min
CYCLE 45 Andrea W. 6:00 AM 45 min
TORCH: Arms & Abs Andrea W. 7:00 AM 60 min
CYCLE 45 Bobby G. 7:00 AM 45 min
HI DEF 45 Kim H. 7:15 AM 45 min
TORCH 45: Arms & Abs Andrea W. 8:30 AM 45 min
CYCLE 45 Bobby G. 8:30 AM 45 min
HOT POWER FLOW 75 April F. 9:00 AM 75 min
TORCH: Arms & Abs Emily G. 9:30 AM 60 min
CYCLE 45 Samantha J. 9:30 AM 45 min
3 x 3 Macie C. 11:00 AM 40 min
TORCH 45: Arms & Abs Macie C. 12:00 PM 45 min
FLOW Danielle W. 12:15 PM 60 min
CYCLE 45 Niki K. 12:15 PM 45 min
INFERNO 45 Sui W. 4:30 PM 45 min
TORCH 45: Arms & Abs Kim H. 4:30 PM 45 min
CYCLE 45 Samantha J. 4:30 PM 45 min
HOT POWER FLOW Siobhan C. 5:30 PM 60 min
KIM PETRAS VS TOVE LO Bobby G. 5:30 PM 45 min
TORCH: Arms & Abs Jen E. 5:30 PM 60 min
CYCLE 45 Neomi L. 6:30 PM 45 min
HI DEF 45 Jenny F. 6:45 PM 45 min
TORCH: Arms & Abs Kim H. 6:45 PM 60 min
CYCLE 45 Amanda F. 7:30 PM 45 min
Candlelight Flow Brooke F. 7:45 PM 60
TORCH 45: Arms & Abs Kim H. 8:00 PM 45 min
 
TORCH: Butt & Legs Heather S. 5:45 AM 60 min
HOT POWER FLOW Jeannie S. 6:00 AM 60 min
CYCLE 45 Jacqueline H. 6:00 AM 45 min
CYCLE 45 Neomi L. 7:00 AM 45 min
TORCH: Butt & Legs Kat W. 7:00 AM 60 min
3 x 3 Heather S. 7:15 AM 40 min
CYCLE 45 Niki K. 8:30 AM 45 min
HOT POWER FLOW Ashley F. 8:30 AM 60 min
TORCH 45: Butt & Legs Kat W. 8:30 AM 45 min
CYCLE 45 Neomi L. 9:30 AM 45 min
TORCH: Butt & Legs Drew D. 9:30 AM 60 min
Power Yoga /// P Stretch Monica B. 9:45 AM 60
Hi Def 45 *Moderate Heat Heather S. 11:00 AM 45
TORCH 45: Butt & Legs Kat W. 12:00 PM 45 min
3 x 3 Jenny F. 12:15 PM 40 min
CYCLE 45 Neomi L. 12:15 PM 45 min
TORCH 45: Butt & Legs Heather S. 4:30 PM 45 min
CYCLE 45 Andrea W. 4:30 PM 45 min
Hot Power Flow 45: CORE & MORE Sara P. 4:30 PM 45
CYCLE 45 Sayre M. 5:30 PM 45 min
TORCH: Butt & Legs Andrea W. 5:30 PM 60 min
HI DEF Heather S. 5:30 PM 60 min
MISSY VS EMINEM Jerry M. 6:30 PM 45 min
TORCH: Butt & Legs Jacqueline H. 6:45 PM 60 min
HOT POWER FLOW Rachel P. 6:45 PM 60 min
CYCLE 45 Jerry M. 7:30 PM 45 min
Candlelight Deep Release 45 Rachel P. 8:00 PM 45
TORCH 45: Butt & Legs Dustin H. 8:00 PM 45 min
 
TORCH: Full Body Jen E. 5:45 AM 60 min
CYCLE 45 Sayre M. 6:00 AM 45 min
HI DEF Niki K. 6:00 AM 60 min
TORCH: Full Body Jen E. 7:00 AM 60 min
CYCLE 45 Sayre M. 7:00 AM 45 min
HI DEF 45 Macie C. 7:15 AM 45 min
TORCH 45: Full Body Macie C. 8:30 AM 45 min
CYCLE 45 Jacqueline H. 8:30 AM 45 min
HOT POWER FLOW 75 Katy H. 9:00 AM 75 min
CYCLE 45 Danny Z. 9:30 AM 45 min
TORCH: Full Body Macie C. 9:30 AM 60 min
3 x 3 Heather S. 11:00 AM 40 min
TORCH 45: Full Body Jeremy C. 12:00 PM 45 min
CYCLE 45 Niki K. 12:15 PM 45 min
FLOW: Wednesday Wisdom Katy H. 12:15 PM 60
TORCH 45: Full Body Heather S. 4:30 PM 45 min
INFERNO 45 Macie C. 4:30 PM 45 min
CYCLE 45 Danny Z. 4:30 PM 45 min
HOT POWER FLOW Jeannie S. 5:30 PM 60 min
CYCLE 45 Danny Z. 5:30 PM 45 min
TORCH: Full Body Heather S. 5:30 PM 60 min
CYCLE 45 Bobby G. 6:30 PM 45 min
TORCH: Full Body Tara T. 6:45 PM 60 min
HI DEF 45 Emily M. 6:45 PM 45 min
BRITNEY - CIRCUS Bobby G. 7:30 PM 45 min
Candlelight Flow: JOHN MAYER vs. KHALID Taylor S. 7:45 PM 60
TORCH 45: Full Body Danny Z. 8:00 PM 45 min
 
TORCH: Chest & Back Kim H. 5:45 AM 60 min
CYCLE 45 Sayre M. 6:00 AM 45 min
HOT POWER FLOW Katy H. 6:00 AM 60 min
CYCLE 45 Sayre M. 7:00 AM 45 min
TORCH: Chest & Back Jacqueline H. 7:00 AM 60 min
3 x 3 Tracee B. 7:15 AM 40 min
HOT POWER FLOW Sara P. 8:30 AM 60 min
CYCLE 45 Danny Z. 8:30 AM 45 min
TORCH 45: Chest & Back Abby S. 8:30 AM 45 min
CYCLE 45 Bobby G. 9:30 AM 45 min
TORCH: Chest & Back Abby S. 9:30 AM 60 min
Power Yoga /// P Stretch Claire R. 9:45 AM 60
Hi Def 45 *Moderate Heat Kim H. 11:00 AM 45
TORCH 45: Chest & Back Caullen H. 12:00 PM 45 min
3 x 3 Kim H. 12:15 PM 40 min
CYCLE 45 Bennett K. 12:15 PM 45 min
Hot Power Flow 45: CORE & MORE Jeannie S. 4:30 PM 45
CYCLE 45 Bobby G. 4:30 PM 45 min
TORCH 45: Chest & Back Danny Z. 4:30 PM 45 min
CYCLE 45 Jerry M. 5:30 PM 45 min
HI DEF Liz C. 5:30 PM 60 min
TORCH: Chest & Back Emily G. 5:30 PM 60 min
CYCLE 45 Bobby G. 6:30 PM 45 min
Hot Power Flow: WORKING INTO CROW POSE Sara P. 6:45 PM 60 min
TORCH: Chest & Back Emily G. 6:45 PM 60 min
CYCLE 45 Bobby G. 7:30 PM 45 min
Candlelight Deep Release 45 Brooke F. 8:00 PM 45
 
TORCH: Butt & Legs Drew D. 5:45 AM 60 min
HI DEF Emily M. 6:00 AM 60 min
CYCLE 45 Neomi L. 6:00 AM 45 min
TORCH: Butt & Legs Drew D. 7:00 AM 60 min
CYCLE 45 Neomi L. 7:00 AM 45 min
HI DEF 45 Jenny F. 7:15 AM 45 min
TORCH 45: Butt & Legs Danny Z. 8:30 AM 45 min
CYCLE 45 Andrew L. 8:30 AM 45 min
HOT POWER FLOW 75 April F. 9:00 AM 75 min
CYCLE 45 Samantha J. 9:30 AM 45 min
TORCH: Butt & Legs Kat W. 9:30 AM 60 min
3 x 3 Heather S. 11:00 AM 40 min
TORCH 45: Butt & Legs Kat W. 12:00 PM 45 min
Power Yoga /// P Stretch Lauren B. 12:15 PM 60
CYCLE 45 Sayre M. 12:15 PM 45 min
3 x 3 Heather S. 2:00 PM 40 min
LinkedIn InDay Bobby G. / Bobby G. 3:15 PM 45 min
HI DEF 45 Niki K. 4:30 PM 45 min
TORCH 45: Butt & Legs Jeremy C. 4:30 PM 45 min
CYCLE 45 Bobby G. 4:30 PM 45 min
FLOW: Hip Hop Fridays Lauren B. 5:30 PM 60
LIVE DJ RIDE Sayre M. 5:30 PM 45 min
TORCH: Butt & Legs Drew D. 5:30 PM 60 min
CYCLE 45 Niki K. 6:30 PM 45 min
TORCH 45: Butt & Legs Zander D. 6:45 PM 45 min
 
TORCH: Full Body Caullen H. 7:15 AM 60 min
CYCLE 45 Niki K. 7:30 AM 45 min
3 x 3 Drew D. 7:30 AM 40 min
TORCH: Full Body Caullen H. 8:30 AM 60 min
ENDURANCE CYCLE Neomi L. 8:30 AM 60 min
HOT POWER FLOW Sara P. 8:30 AM 60 min
HI DEF Macie C. 9:45 AM 60 min
TORCH: Full Body Caullen H. 9:45 AM 60 min
CYCLE 45 Andrew L. 9:45 AM 45 min
ENDURANCE CYCLE Sayre M. 10:45 AM 60 min
TORCH: Full Body Macie C. 11:00 AM 60 min
INFERNO Sui W. 11:00 AM 50 min
CYCLE 45 Jerry M. 12:00 PM 45 min
TORCH 45: Full Body Kat W. 12:15 PM 45 min
HOT POWER FLOW Lauren B. 12:15 PM 60 min
EVOLUTION OF BEYONCÉ Andrew L. 1:00 PM 45 min
TORCH 45: Full Body Kat W. 1:15 PM 45 min
HI DEF 45 Niki K. 1:30 PM 45 min