Date Event
Dec 16, 2018 1:00 PM #StrongBitch x One Tail At A Time Charity Ride | LIVE DJ Cycle 45 with Erin W details
Dec 16, 2018 1:00 PM Dance Workshop | Mariah Carey "All I Want For Christmas Is You" details

Our booking window is from Tuesday to Monday, with classes going live every Sunday evening at 5 pm.

Sun12.09 Mon12.10 Tue12.11 Wed12.12 Thu12.13 Fri12.14 Sat12.15
CYCLE 45 Neomi L. 8:00 AM 45 min
Hot Power Flow 45: CORE & MORE Zacharias N. 8:30 AM 45
TORCH: Full Body Heather S. 8:30 AM 60 min
CYCLE 45 Erin S. 9:00 AM 45 min
HOT POWER FLOW Mar S. 9:30 AM 60 min
TORCH 45: Full Body Kim H. 9:45 AM 45 min
CYCLE 45 Antonia D. 10:00 AM 45 min
HI DEF 45 Heather S. 10:45 AM 45 min
TORCH: Full Body Jen E. 10:45 AM 60 min
CYCLE 45 Erin S. 11:00 AM 45 min
PERFORMANCE STRETCH 60 Monica B. 11:45 AM 60 min
TORCH 45: Full Body Heather S. 12:00 PM 45 min
CYCLE 45 Danny Z. 12:00 PM 45 min
Hi Def 45 *Moderate Heat Heather S. 3:00 PM 45
3 x 3 /// P STRETCH Dustin H. 4:00 PM 60
CYCLE 45 Jerry M. 4:00 PM 45 min
TORCH 45: Full Body Kim H. 4:15 PM 45 min
Candlelight Flow 75 Katy H. 5:15 PM 75
 
TORCH: Arms & Abs Macie C. 5:45 AM 60 min
CYCLE 45 Erin S. 6:00 AM 45 min
HI DEF Tracee B. 6:00 AM 60 min
TORCH: Arms & Abs Jacqueline H. 7:00 AM 60 min
CYCLE 45 Erin S. 7:00 AM 45 min
HI DEF 45 Macie C. 7:15 AM 45 min
TORCH: Arms & Abs Heather S. 8:30 AM 60 min
CYCLE 45 Danny Z. 8:30 AM 45 min
HOT POWER FLOW 75 Charlotte S. 9:00 AM 75 min
CYCLE 45 Bobby G. 9:30 AM 45 min
TORCH: Arms & Abs Caullen H. 9:45 AM 60 min
3 x 3 Heather S. 11:00 AM 40 min
TORCH 45: Arms & Abs Caullen H. 12:00 PM 45 min
CYCLE 45 Sayre M. 12:15 PM 45 min
FLOW Katy H. 12:15 PM 60 min
COMMUNITY CLASS Niki K. 3:00 PM 45 min
INFERNO 45 Sui W. 4:30 PM 45 min
CYCLE 45 Antonia D. 4:30 PM 45 min
TORCH 45: ENDURANCE Heather S. 4:30 PM 45 min
TORCH: Arms & Abs Andrea W. 5:30 PM 60 min
HOT POWER FLOW Zacharias N. 5:30 PM 60 min
CYCLE 45 Antonia D. 5:30 PM 45 min
CYCLE 45 Sayre M. 6:30 PM 45 min
HI DEF 45 Dustin H. 6:45 PM 45 min
TORCH: Arms & Abs Lucy S. 6:45 PM 60 min
MONSTER BALL: LADY GAGA Andrea W. 7:30 PM 45 min
Candlelight Flow: The 1975 x LANY Erica T. 7:45 PM 60 min
TORCH 45: Arms & Abs Gretchen K. 8:00 PM 45 min
 
TORCH: Butt & Legs Heather S. 5:45 AM 60 min
HOT POWER FLOW Mar S. 6:00 AM 60 min
CYCLE 45 Antonia D. 6:00 AM 45 min
CYCLE 45 Andrea W. 7:00 AM 45 min
TORCH: Butt & Legs Gretchen K. 7:00 AM 60 min
3 x 3 Heather S. 7:15 AM 40 min
CYCLE 45 Andrea W. 8:30 AM 45 min
HOT POWER FLOW Lauren B. 8:30 AM 60 min
TORCH: Butt & Legs Kat W. 8:30 AM 60 min
CYCLE 45 Sayre M. 9:30 AM 45 min
Power Yoga /// P Stretch Monica B. 9:45 AM 60
TORCH: Butt & Legs Heather S. 9:45 AM 60 min
Hi Def 45 *Moderate Heat Dustin H. 11:00 AM 45
TORCH 45: Butt & Legs Dustin H. 12:00 PM 45 min
3 x 3 Macie C. 12:15 PM 40 min
CYCLE 45 Erin S. 12:15 PM 45 min
CYCLE 45 Erin S. 4:30 PM 45 min
Hot Power Flow 45: CORE & MORE Sara P. 4:30 PM 45
TORCH 45: Butt & Legs Kim H. 4:30 PM 45 min
CYCLE 45 Sayre M. 5:30 PM 45 min
HI DEF Heather S. 5:30 PM 60 min
TORCH: Butt & Legs Jen E. 5:30 PM 60 min
CYCLE 45 Bobby G. 6:30 PM 45 min
HOT POWER FLOW Kari P. 6:45 PM 60 min
TORCH: Butt & Legs Andrea W. 6:45 PM 60 min
CYCLE 45 Jerry M. 7:30 PM 45 min
Candlelight Deep Release Kari P. 8:00 PM 45
TORCH 45: Butt & Legs Andrea W. 8:00 PM 45 min
 
TORCH: Arms & Abs Lucy S. 5:45 AM 60 min
HI DEF Dustin H. 6:00 AM 60 min
CYCLE 45 Sayre M. 6:00 AM 45 min
TORCH: Arms & Abs Lucy S. 7:00 AM 60 min
CYCLE 45 Sayre M. 7:00 AM 45 min
HI DEF 45 Tracee B. 7:15 AM 45 min
TORCH: Arms & Abs Dustin H. 8:30 AM 60 min
CYCLE 45 Danny Z. 8:30 AM 45 min
Hot Power PLUS 75 Siobhan C. 9:00 AM 75
CYCLE 45 Jacqueline H. 9:30 AM 45 min
TORCH: Arms & Abs Dustin H. 9:45 AM 60 min
3 x 3 Tracee B. 11:00 AM 40 min
TORCH 45: Arms & Abs Macie C. 12:00 PM 45 min
WEDNESDAY WISDOM FLOW Katy H. 12:15 PM 60
CYCLE 45 Neomi L. 12:15 PM 45 min
CYCLE 45 Bobby G. 4:30 PM 45 min
INFERNO 45 Sui W. 4:30 PM 45 min
TORCH 45: Arms & Abs Dustin H. 4:30 PM 45 min
CYCLE 45 Antonia D. 5:30 PM 45 min
HOT POWER FLOW Mar S. 5:30 PM 60 min
TORCH: Arms & Abs Dustin H. 5:30 PM 60 min
CYCLE 45 Antonia D. 6:30 PM 45 min
TORCH: Arms & Abs Jen E. 6:45 PM 60 min
HI DEF 45 Emily M. 6:45 PM 45 min
CYCLE 45 Bobby G. 7:30 PM 45 min
Candlelight Flow Zacharias N. 7:45 PM 60
TORCH 45: Arms & Abs Kat W. 8:00 PM 45 min
 
TORCH: Butt & Legs Kim H. 5:45 AM 60 min
CYCLE 45 Erin S. 6:00 AM 45 min
HOT POWER FLOW Katy H. 6:00 AM 60 min
CYCLE 45 Erin S. 7:00 AM 45 min
TORCH: Butt & Legs Jacqueline H. 7:00 AM 60 min
3 x 3 Heather S. 7:15 AM 40 min
HOT POWER FLOW Sara P. 8:30 AM 60 min
CYCLE 45 Bobby G. 8:30 AM 45 min
TORCH: Butt & Legs Kim H. 8:30 AM 60 min
CYCLE 45 Bobby G. 9:30 AM 45 min
TORCH: Butt & Legs Heather S. 9:45 AM 60 min
Power Yoga /// P Stretch Lauren B. 9:45 AM 60
Hi Def 45 *Moderate Heat Liz C. 11:00 AM 45
TORCH 45: Butt & Legs Dustin H. 12:00 PM 45 min
CYCLE 45 Sayre M. 12:15 PM 45 min
3 x 3 Heather S. 12:15 PM 40 min
Hot Power Flow 45: CORE & MORE Zacharias N. 4:30 PM 45
TORCH 45: Butt & Legs Andrea W. 4:30 PM 45 min
CYCLE 45 Sayre M. 4:30 PM 45 min
HI DEF Liz C. 5:30 PM 60 min
TORCH: Butt & Legs Caullen H. 5:30 PM 60 min
CYCLE 45 Jacqueline H. 5:30 PM 45 min
CYCLE 45 Andrea W. 6:30 PM 45 min
HOT POWER FLOW Sara P. 6:45 PM 60 min
TORCH: Butt & Legs Caullen H. 6:45 PM 60 min
ARIANA GRANDE + STEVE AOKI Neomi L. 7:30 PM 45 min
Candlelight Deep Release: Holiday Detox Charlotte S. 8:00 PM 45
 
TORCH: Full Body Dustin H. 5:45 AM 60 min
HI DEF Kim H. 6:00 AM 60 min
CYCLE 45 Jacqueline H. 6:00 AM 45 min
CYCLE 45 Liz C. 7:00 AM 45 min
TORCH: Full Body Dustin H. 7:00 AM 60 min
HI DEF 45 Macie C. 7:15 AM 45 min
CYCLE 45 Liz C. 8:30 AM 45 min
TORCH: Full Body Gretchen K. 8:30 AM 60 min
HOT POWER FLOW 75 Zacharias N. 9:00 AM 75 min
CYCLE 45 Sayre M. 9:30 AM 45 min
TORCH: Full Body Kat W. 9:45 AM 60 min
3 x 3 Heather S. 11:00 AM 40 min
TORCH 45: Full Body Kat W. 12:00 PM 45 min
CYCLE 45 Danny Z. 12:15 PM 45 min
Power Yoga /// P Stretch Lauren B. 12:15 PM 60
3 x 3 Heather S. 2:00 PM 40 min
COMMUNITY CLASS Samantha J. 3:00 PM 45 min
HI DEF 45 Tracee B. 4:30 PM 45 min
CYCLE 45 Sayre M. 4:30 PM 45 min
TORCH 45: Full Body Dustin H. 4:30 PM 45 min
CYCLE 45 Sayre M. 5:30 PM 45 min
TORCH: Full Body Heather S. 5:30 PM 60 min
FLOW: Hip Hop Fridays Lauren B. 5:30 PM 60
CYCLE 45 Bobby G. 6:30 PM 45 min
TORCH 45: Full Body Zander D. 6:45 PM 45 min
 
TORCH: Full Body Caullen H. 7:15 AM 60 min
3 x 3 Emily M. 7:30 AM 40 min
CYCLE 45 Danny Z. 7:30 AM 45 min
ENDURANCE CYCLE Neomi L. 8:30 AM 60 min
TORCH: Full Body Caullen H. 8:30 AM 60 min
HOT POWER FLOW Sara P. 8:30 AM 60 min
CYCLE 45 W Jacqueline H. 9:45 AM 45 min
HI DEF W Macie C. 9:45 AM 60 min
TORCH: Full Body W Dustin H. 9:45 AM 60 min
ENDURANCE CYCLE W Sayre M. 10:45 AM 60 min
INFERNO Sui W. 11:00 AM 50 min
TORCH: Full Body W Macie C. 11:00 AM 60 min
CYCLE 45 Sayre M. 12:00 PM 45 min
TORCH 45: Full Body Kat W. 12:15 PM 45 min
HI DEF 45 Macie C. 1:30 PM 45 min