Date Event
Jun 22, 2018 3:00 PM GET ROPED.™ with Rachel Jablow details
Jun 29, 2018 3:00 PM GET ROPED.™ with Rachel Jablow details
Jul 1, 2018 12:00 PM Jeff Elko Memorial Ride | CYCLE 45 with Sayre details
Jul 15, 2018 12:00 PM COMMUNITY MATTERS | Studio Three x Nutrition Happens x sweetgreen details
Jul 21, 2018 1:00 PM Little Chefs and Yogis Launch Party | Cycle 45 with Bobby details

Our booking window is from Tuesday to Monday, with classes going live every Sunday evening at 5 pm.

Sun6.17 Mon6.18 Tue6.19 Wed6.20 Thu6.21 Fri6.22 Sat6.23
CYCLE 45 Jacqueline 8:00 AM 45 min
TORCH: Full Body Heather 8:30 AM 60 min
HOT POWER FLOW 45 Mar M. 8:30 AM 45 min
CYCLE 45 Jill K. 9:00 AM 45 min
HOT POWER FLOW Mar M. 9:30 AM 60 min
TORCH 45: Full Body Erin S. 9:45 AM 45 min
CYCLE 45 Bobby G. 10:00 AM 45 min
TORCH: Full Body Jen E 10:45 AM 60 min
HI DEF 45 Heather 10:45 AM 45 min
CYCLE 45 Erin S. 11:00 AM 45 min
PERFORMANCE STRETCH 60 Monica 11:45 AM 60 min
CYCLE 45 Sarah S. 12:00 PM 45 min
TORCH 45: Full Body Heather 12:00 PM 45 min
BAD A/// DADS OF MUSIC Jerry M. 1:00 PM 45 min
Hi Def 45 *Moderate Heat Heather 1:00 PM 45
TORCH 45: Full Body Zander D. 1:00 PM 45 min
Power Yoga /// P Stretch Courtney 2:00 PM 60
KENDRICK LAMAR + KANYE WEST Hallie W. 4:00 PM 45 min
3 x 3 /// P STRETCH Courtney 4:00 PM 60
TORCH 45: Full Body Zander D. 4:15 PM 45 min
FLOW 75 Katy 5:15 PM 75 min
 
TORCH: Arms & Abs Macie C. 5:45 AM 60 min
CYCLE 45 Erin S. 6:00 AM 45 min
HI DEF Tracee 6:00 AM 60 min
CYCLE 45 Erin S. 7:00 AM 45 min
TORCH: Arms & Abs Jacqueline 7:00 AM 60 min
HI DEF 45 Macie C. 7:15 AM 45 min
CYCLE 45 Erin S. 8:30 AM 45 min
TORCH: Arms & Abs Heather 8:30 AM 60 min
HOT POWER FLOW 75 Gina M. 9:00 AM 75 min
CYCLE 45 Bobby G. 9:30 AM 45 min
TORCH: Arms & Abs Dustin H. 9:45 AM 60 min
3 x 3 Macie C. 11:00 AM 40 min
TORCH 45: Arms & Abs Dustin H. 12:00 PM 45 min
CYCLE 45 Sayre M. 12:15 PM 45 min
FLOW Katy 12:15 PM 60 min
INFERNO 45 Sui Wen 4:30 PM 45 min
TORCH 45: Arms & Abs Heather 4:30 PM 45 min
CYCLE 45 Antonia D. 4:30 PM 45 min
HOT POWER FLOW Gina M. 5:30 PM 60 min
TORCH: Arms & Abs Andrea W. 5:30 PM 60 min
CYCLE 45 Antonia D. 5:30 PM 45 min
CYCLE 45 Sayre M. 6:30 PM 45 min
TORCH: Arms & Abs Lucy S. 6:45 PM 60 min
HI DEF 45 Jenny F 6:45 PM 45 min
TOP GUN RIDE Andrea W. 7:30 PM 45 min
FLOW Katy 7:45 PM 60 min
TORCH 45: Arms & Abs Gretchen K. 8:00 PM 45 min
 
TORCH: Butt & Legs Heather 5:45 AM 60 min
HOT POWER FLOW Mar M. 6:00 AM 60 min
CYCLE 45 Antonia D. 6:00 AM 45 min
CYCLE 45 Andrea W. 7:00 AM 45 min
TORCH: Butt & Legs Gretchen K. 7:00 AM 60 min
3 x 3 Heather 7:15 AM 40 min
CYCLE 45 Andrea W. 8:30 AM 45 min
HOT POWER FLOW Mar M. 8:30 AM 60 min
TORCH: Butt & Legs Kat W. 8:30 AM 60 min
CYCLE 45 Andrea W. 9:30 AM 45 min
Power Yoga /// P Stretch Monica 9:45 AM 60
TORCH: Butt & Legs Heather 9:45 AM 60 min
Hi Def 45 *Moderate Heat Dustin H. 11:00 AM 45
TORCH 45: Butt & Legs Dustin H. 12:00 PM 45 min
3 x 3 /// Brew Dr. Kombucha Jenny F 12:15 PM 40 min
CYCLE 45 Erin S. 12:15 PM 45 min
TORCH 45: Butt & Legs Dustin H. 4:30 PM 45 min
CYCLE 45 Erin S. 4:30 PM 45 min
HOT POWER FLOW 45 Gina M. 4:30 PM 45 min
HI DEF Courtney 5:30 PM 60 min
CYCLE 45 Sayre M. 5:30 PM 45 min
TORCH: Butt & Legs Jen E 5:30 PM 60 min
CYCLE 45 Danny Z. 6:30 PM 45 min
TORCH: Butt & Legs Andrea W. 6:45 PM 60 min
HOT POWER FLOW Stephanie 6:45 PM 60 min
CYCLE 45 Hallie W. 7:30 PM 45 min
Deep Release: YIN-RESTORE Kari 8:00 PM 45
TORCH 45: Butt & Legs Andrea W. 8:00 PM 45 min
 
TORCH: Arms & Abs Lucy S. 5:45 AM 60 min
CYCLE 45 Sayre M. 6:00 AM 45 min
HI DEF Dustin H. 6:00 AM 60 min
S3 x Hotel Palomar | Rooftop Power Yoga /// P Stretch with Charlotte Charlotte H 6:30 AM 60 min
CYCLE 45 Sayre M. 7:00 AM 45 min
TORCH: Arms & Abs Lucy S. 7:00 AM 60 min
HI DEF 45 Tracee 7:15 AM 45 min
TORCH: Arms & Abs Dustin H. 8:30 AM 60 min
CYCLE 45 Danny Z. 8:30 AM 45 min
Hot Power PLUS 75 Gina M. 9:00 AM 75
CYCLE 45 Erin S. 9:30 AM 45 min
TORCH: Arms & Abs Dustin H. 9:45 AM 60 min
3 x 3 Courtney 11:00 AM 40 min
TORCH 45: Arms & Abs Macie C. 12:00 PM 45 min
WEDNESDAY WISDOM FLOW Katy 12:15 PM 60
CYCLE 45 Zacharias N. 12:15 PM 45 min
INFERNO 45 Courtney 4:30 PM 45 min
TORCH 45: Arms & Abs Dustin H. 4:30 PM 45 min
CYCLE 45 Bobby G. 4:30 PM 45 min
TORCH: Arms & Abs Dustin H. 5:30 PM 60 min
CYCLE 45 Antonia D. 5:30 PM 45 min
HOT POWER FLOW Gina M. 5:30 PM 60 min
CYCLE 45 Antonia D. 6:30 PM 45 min
TORCH: Arms & Abs Jen E 6:45 PM 60 min
HI DEF 45 Emily 6:45 PM 45 min
BRITNEY CIRCA 2000 Bobby G. 7:30 PM 45 min
FLOW Zacharias N. 7:45 PM 60 min
TORCH 45: Arms & Abs Kat W. 8:00 PM 45 min
 
TORCH: Butt & Legs Kim H. 5:45 AM 60 min
CYCLE 45 Erin S. 6:00 AM 45 min
HOT POWER FLOW Katy 6:00 AM 60 min
CYCLE 45 Erin S. 7:00 AM 45 min
TORCH: Butt & Legs Jacqueline 7:00 AM 60 min
3 x 3 Courtney 7:15 AM 40 min
Hot Power Flow: 1st Day of Summer Sara P. 8:30 AM 60
CYCLE 45 Jill K. 8:30 AM 45 min
TORCH: Butt & Legs Kim H. 8:30 AM 60 min
CYCLE 45 Bobby G. 9:30 AM 45 min
Power Yoga /// P Stretch Sara P. 9:45 AM 60
TORCH: Butt & Legs Heather 9:45 AM 60 min
Hi Def 45 *Moderate Heat Liz C. 11:00 AM 45
TORCH 45: Butt & Legs Erin S. 12:00 PM 45 min
3 x 3 Courtney 12:15 PM 40 min
ONE REPUBLIC + COLDPLAY + THE KILLERS Hallie W. 12:15 PM 45 min
CYCLE 45 Emily D. 4:30 PM 45 min
TORCH 45: Butt & Legs Andrea W. 4:30 PM 45 min
HOT POWER FLOW 45 Gina M. 4:30 PM 45 min
HI DEF Liz C. 5:30 PM 60 min
CYCLE 45 Jill K. 5:30 PM 45 min
TORCH: Butt & Legs Dustin H. 5:30 PM 60 min
CYCLE 45 Andrea W. 6:30 PM 45 min
Hot Power Flow: 1st Day of Summer Sara P. 6:45 PM 60
TORCH: Butt & Legs Dustin H. 6:45 PM 60 min
CYCLE 45 Hallie W. 7:30 PM 45 min
Deep Release: YIN-RESTORE Stephanie 8:00 PM 45
 
TORCH: Full Body Dustin H. 5:45 AM 60 min
HI DEF Courtney 6:00 AM 60 min
CYCLE 45 Andrea W. 6:00 AM 45 min
TORCH: Full Body W Dustin H. 7:00 AM 60 min
CYCLE 45 Liz C. 7:00 AM 45 min
HI DEF 45 Jenny F 7:15 AM 45 min
CYCLE 45 Liz C. 8:30 AM 45 min
TORCH: Full Body Andrea W. 8:30 AM 60 min
HOT POWER FLOW 75 Sara P. 9:00 AM 75 min
CYCLE 45 Emily D. 9:30 AM 45 min
TORCH: Full Body Kat W. 9:45 AM 60 min
3 x 3 Heather 11:00 AM 40 min
TORCH 45: Full Body Kat W. 12:00 PM 45 min
Power Yoga /// P Stretch Gina M. 12:15 PM 60
CYCLE 45 Danny Z. 12:15 PM 45 min
3 x 3 Heather 2:00 PM 40 min
CHICAGO ARTISTS Jacqueline 3:00 PM 45 min
GET ROPED.™ with Rachel Jablow Rachel Jablow 3:00 PM 45 min
TORCH 45: Full Body Dustin H. 3:30 PM 45 min
HI DEF 45 Tracee 4:30 PM 45 min
TORCH 45: Full Body Dustin H. 4:30 PM 45 min
CYCLE 45 Sayre M. 4:30 PM 45 min
CYCLE 45 Sayre M. 5:30 PM 45 min
TORCH: Full Body Heather 5:30 PM 60 min
FLOW Stephanie 5:30 PM 60 min
CYCLE 45 Sarah S. 6:30 PM 45 min
DanceFit Bobby G. 6:45 PM 60
TORCH 45: Full Body Zander D. 6:45 PM 45 min
 
TORCH: Full Body Heather 7:15 AM 60 min
3 x 3 Emily 7:30 AM 40 min
CYCLE 45 Danny Z. 7:30 AM 45 min
TORCH: Full Body W Heather 8:30 AM 60 min
ENDURANCE CYCLE Andrea W. 8:30 AM 60 min
HOT POWER FLOW Sara P. 8:30 AM 60 min
CYCLE 45 W Andrea W. 9:45 AM 45 min
TORCH: Full Body W Dustin H. 9:45 AM 60 min
HI DEF W Courtney 9:45 AM 60 min
ENDURANCE CYCLE Sayre M. 10:45 AM 60 min
TORCH: Full Body Macie C. 11:00 AM 60 min
INFERNO Sui Wen 11:00 AM 50 min
CYCLE 45 Sayre M. 12:00 PM 45 min
TORCH 45: Full Body Kat W. 12:15 PM 45 min
HOT POWER FLOW Nicole 12:15 PM 60 min
CYCLE 45 Bobby G. 1:00 PM 45 min
HI DEF 45 Macie C. 1:30 PM 45 min